Escape from Tarkov Hungary Official Blog

Escape from Tarkov Hungary

KIPRÓBÁLTUK: ESCAPE FROM TARKOV

2017. november 15. - massiach

TOVÁBB OLVASOM

Nagy Péter az ign hungary szerkesztője tökéletesen leírja cikkében, hogy mi is az Escape from Tarkov! Érdemes elolvasni!

Nem sok kulturális régió van a világon, amelyben olyan jellegzetes videojátékokat készítenek és szeretnek, mint Oroszország. Japán mellett a hatalmas Eurázsiai ország az, amelynek videojátékos közösségéről kapásból tudja a témában jártasabb ember, hogy fejlesztői milyen játékokat készítenek (Blitzkrieg, Pathologic, IL-2 Sturmovik, War Thunder), játékosai pedig mivel szeretik elütni az időt (S.T.A. L.K.E.R., World of Tanks, DOTA 2, ARMA 3). Az orosz lélek a szürke, háborús, poszt-apokaliptikus, játékmenetében is realisztikus és mechanikailag komplex programokat preferálja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://efthungary.blog.hu/api/trackback/id/tr713278001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása