Escape from Tarkov Hungary Official Blog

Escape from Tarkov Hungary

ReShade for Escape from Tarkov

2017. november 29. - massiach

Üdv Túlélők!

Mindannyian tudjuk, hogy az Escape from Tarkov képi világa igen csak szürkés, sötét és nyomasztó. Mondjuk pont ez az egyik oka annak, amiért szeretjük. Azonban ha valakinek nem tettszik és úgy érzi, hogy szeretné színesebben látni a Tarkov világát, annak van egy jó hírem: Megteheti!

A ReShade programnak köszönhetően, a játék képi világát teszi színesebbé és részlet gazdagabbá.

A program nem tesz mást, mint a unity engine által létrehozott képi világot színezi meg annyira, amennyire mi szeretnénk. Kékebb lesz az ég, zöldebb lesz a fű és minden kap egy kicsit túlexponált képet. 

Jómagam is kipróbáltam. Nem rossz, és tényleg szép, de engem speciel zavart ez a színkavalkád, így én visszatértem az eredeti zord színekre. Azt le kell szögeznem, hogy valóban jobban látszik az enemy. Nem olvad bele annyira a környezetbe. Akik régóta használják és megszokták, azt mondták nekem, hogy nagyon élvezik így a játékot. Sok twitcher is már beállt a sorba.

Aki esetleg szeretné kipróbálni, annak linkelek egy videót, ahol szépen bemutatja, hogy hogy kell beállítani és mit változtat meg a ReShade. Nagyon egyszerű és semmi komoly hozzáértést nem igényel, de ha valakinek kell segítség, az jelezze felém.

A játék fejlesztőit Math megkérdezte facebookon, hogy szabad-e a ReShade programot használni, és azt a választ kapta, hogy igen! A ReShade nem nyúl semmihez csak a színekhez.

A ReShade használatát elméletben engedélyezi az EFT, de mindenki csak saját felelősségére telepítse!!! Az esetlegesen felmerűlő problémákért az EFT Hungary nem vállal semmilyen felelősséget!!!

massiach

DOWNLOAD RESHADE

 

A bejegyzés trackback címe:

https://efthungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3413403037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása