Escape from Tarkov Hungary Official Blog

Escape from Tarkov Hungary

2018 Elején Open Béta!

2017. december 07. - massiach

Üdv Túlélők!

Újévi Event Tarkovban!

December 28.-tól kezdődően néhány héten keresztül a játék szerverek terhelhetőségét teszteljük annak érdekében hogy 2018 elején kezdetét vehesse az Open Béta.
Ennek köszönhetően ingyenes hozzáférést biztosítunk azon játékosok számára akik a projekt hivatalos oldalán regisztráltak de még nem vásárolták meg a játékot. 
Hét napos hozzáférést biztosítunk a játékosok egy részének akiket véletlenszerűen választunk ki.
Egyidejűleg ezen időszakban a játékot 25%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni vagy upgradelni!
Minden olyan játékos aki korábban megvásárolta a játékot és valamilyen okból törölték az accjat ebben a hét napban helyreállíthatja.
Lehetőség lesz meghívni barátainkat a hét napos időszakra.
Egyben a közelgő frissítések is év végéig bekerülnek a játékba. Shorline teljes map, új fegyverek, itemek, újítások, új spawn és extract rendszer, fegyverek dinamikus méret változása, sisak testreszabása, fejlettebb head slot, újratervezett fegyver mastering és még sok más melyeket a közel jövőben ismertetünk veletek.
2018 elején az Open Béta kezdetén tovább fejlesztjük a játék rendszerét és a meglevő mechanizmusokat átgondoljuk és ha szükséges újra tervezzük. További optimalizálás várható nem csak grafikailag, de tovább memória és szerver optimalizálás is várható.
Ezen újítások béta tesztelésében részt vehetnek azon játékosok, akik megvásárolták már valamelyik Tarkov csomagot!

A bejegyzés trackback címe:

https://efthungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5013453269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása