Escape from Tarkov Hungary Official Blog

Escape from Tarkov Hungary

Vége az Eventnek!

2018. január 05. - massiach

Üdv Túlélők! Még friss:

Az EFT New Year event szerver stressz teszt befejeződött. Ennek köszönhetően számos kérdésre kaptunk választ, melyet pont ezzel az eseménnyel szerettünk volna megválaszolni annak érdekében, hogy az OpenBéta a lehető legzökkenőmentesebb legyen számotokra.
- Az EFT online játékos szám rekordokat döntött.
- Az egész esemény alatt folyamatosan twitch csatornákon közvetítették a játékot, nagyon sok új játékos és twitcher érkezett.
- Sikerült felfedezni a szerverterhelés által okozott vagy ahhoz kapcsolodó problémákat.
- Különböző régiókban szerverbővítésre van szükség a minőségi játék elérésére. Már meg is rendeltük az új kiszolgálókat, hogy a várakozási időt csökkentsük.
- Több olyan hibát is felismertünk, melyet csak tömeges tesztelés közben lehetett látni. A következő patch ezen hibák javításával, optimalizálásával és teljesítmény javításával fog érkezni.
- Sok véleményt, ötletet és tanácsot értékeltünk át, melyeket kielemezés után hasznosítunk.
- A következő patch után, már pontosan meg tudjuk határozni az OpenBéta kezdetét.
- Mindenkinek Köszönjük a segítséget!

A bejegyzés trackback címe:

https://efthungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7113551657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása